Madzix 1 841 Napisano 14 Lipca 2022 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2022 Hej @Użytkownik, otwieram rekrutację na Pomocnika Wymian, czyli @Tutor. Osoba na tym stanowisku odpowiedzialna będzie za przeprowadzanie (nadzorowanie) wymian międzyserwerowych, oraz przedmiotów z Ervelii za skiny CS:GO, a także raportowanie wymian. Wymagam około trzy-czterogodzinnej aktywności dziennej, podczas której należy być gotowym do nadzorowania wymiany (nie znaczy to oczywiście, że przez cały ten czas odbywają się kolejne transakcje). Ze względu na priorytet poszukiwań, wyżej punktowane będą podania od osób, które mają już doświadczenie w przeprowadzaniu wymian - nie wykluczam jednak osób zmotywowanych, chętnych do nauki. Przeprowadzanie wymian nie jest szczególnie skomplikowane, nie ma się czego obawiać. Oferuję stosowne wynagrodzenie w Smoczych Monetach. Treść podania powinna zawierać: Podstawowe informacje o Tobie (Imię, wiek, kilka zdań o Tobie); Informacje o Twoim dotychczasowym doświadczeniu na podobnym stanowisku; Szacowany czas, jaki możesz poświęcić na wykonywanie swoich obowiązków (oraz zakres godzin, które najbardziej Ci odpowiadają); Kilka zdań o Tobie, które nakreślą mi Twoją motywację; Informację o stopniu znajomości regulaminu/regulaminu wymian Podanie proszę złożyć w wiadomości prywatnej do mnie (w temacie wpisując REKRUTACJA NA POMOCNIKA WYMIAN) @Madzix 1 3 1 3 4 Odnośnik do odpowiedzi
Madzix 1 841 Napisano 21 Lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 21 Lipca 2022 Bardzo dziękuję wszystkim za zgłoszenia, było ich naprawdę sporo, a wszystkie niezwykle rzetelne. Wybór był trudny do podjęcia, ale wraz z zespołem musieliśmy go podjąć. Nowymi tutorami od dnia jutrzejszego będą @Nozama i @216 Wszystkie wiadomości ze zgłoszeniami zachowam i nie zawaham się ich ponownie użyć w razie potrzeby 2 Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi