Skocz do zawartości

Event EVENTY WEEKENDOWE #24 + info o zapowiedzi aktualizacji

Madzix

Rekomendowane odpowiedzi

Bardzo ciekawe pomysły, pytanie też odnośnie wysokich leveli, bo jest idiotyczna sytuacja, że chłop ubiera postać za 5k pln a typ co ma za 400zł zarabia więcej od nas a przepustki są naprawdę bardzo drogie, a drop leci do dupy.

• Haha 2
Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 24.02.2022 o 19:52, Maciejoo napisał:

Bardzo ciekawe pomysły, pytanie też odnośnie wysokich leveli, bo jest idiotyczna sytuacja, że chłop ubiera postać za 5k pln a typ co ma za 400zł zarabia więcej od nas a przepustki są naprawdę bardzo drogie, a drop leci do dupy.

Rozwiń  

nikt ci nie każe ubierać ani ładować 5k pln w postać

• Wrr 1
  • +1 5
Odnośnik do odpowiedzi

Rozwiń  

gdzie się zarabia postacią za 400zl więcej niż na jotunie? to sam zrobię sobie 4 konta takie

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 24.02.2022 o 19:54, gihu napisał:

Rozwiń  

No a jak sam do tego dojdzie ? dlaczego ma byc  plecy skoro wiecej pracy włozył

Rozwiń  

Nie wiem czy tak jest ale napewno tak byc nie powinno według mnie

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 24.02.2022 o 19:30, Bayrath napisał:

Aktualizacja jest bardzo mocno skierowana w stronę zarobków dla niskich poziomów. Nowa osoba która wejdzie na serwer, czego się nie dotknie to zarobi dużą kaskę. Aktualizacja mocno jest przystosowywana pod handel wymienny niskiego poziomu z wysokim i na odwrót. Tyle aktualnie mogę powiedzieć. Niedługo poznacie więcej konkretów.

Rozwiń  

Aktualizacja będzie nastawiono typowo na duży i mały lvl czy przedziały pomiędzy typu 75-94/95-109 też będą miały co robić czy nadal monotonia?

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 24.02.2022 o 21:32, BombaClub napisał:

Aktualizacja będzie nastawiono typowo na duży i mały lvl czy przedziały pomiędzy typu 75-94/95-109 też będą miały co robić czy nadal monotonia?

Rozwiń  

95-109

Grota/ 2 mapy 95+/ 4 dungi

Co Ty byś chciał?

Odnośnik do odpowiedzi

W krótka rozpiska jest informacja, że: "Darmowa Przepustka strzalka.png Piątek 25-02-2022 | 18:00 - 20:00", natomiast w opisie darmowej przepustki "W Piątek 25-02-2022 w godzinach 20:00 - 22:00 koszt wejścia na wszystkie Wyprawy jest zerowy! ".

To kiedy w końcu ;)?

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 24.02.2022 o 19:54, gihu napisał:

Rozwiń  

gra sie nie kończy na 55 lvl i biciu metku mordo, chodzi o wkład i wartość całego eq, posiadania nemery i innego gówna, nie zwraca się to tak bardzo jak postać zrobiona za 15 won z zul eq, nie gram pod PLN ale płace za 1 wejście 130kk a jak nie poleci to jestem w plecy.

Dodatkowo patrząc by robić nemere te 13-15min, postać naprawdę musi być odjebana perfekcyjnie, zwrot przy tym jest mały, czy też chenie jak ceny ulep idą tak do dołu bo większość graczy woli siedzieć na niskim i sprzedawać sobie wony po 1 zł niedługo.

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 24.02.2022 o 22:23, Maciejoo napisał:

gra sie nie kończy na 55 lvl i biciu metku mordo, chodzi o wkład i wartość całego eq, posiadania nemery i innego gówna, nie zwraca się to tak bardzo jak postać zrobiona za 15 won z zul eq, nie gram pod PLN ale płace za 1 wejście 130kk a jak nie poleci to jestem w plecy.

Rozwiń  

gram na ostatniej mapie koleżko, także nie mówie tutaj o biciu metków na low lvl XD

co do ładowania to jest kwestia indywidualna, nikt ci nie każe ładować X siana w postać, bo później zapali ci sie dupa i będziesz chciał sprzedawać wszystko na łeb na szyje jak zobaczysz, że ludzie uciekają z serwera. 

a jak nie grasz pod plny to nie rozumiem twoich wywodów tutaj, grasz z czystej przyjemności chyba

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 24.02.2022 o 22:38, gihu napisał:

gram na ostatniej mapie koleżko, także nie mówie tutaj o biciu metków na low lvl XD

co do ładowania to jest kwestia indywidualna, nikt ci nie każe ładować X siana w postać, bo później zapali ci sie dupa i będziesz chciał sprzedawać wszystko na łeb na szyje jak zobaczysz, że ludzie uciekają z serwera. 

a jak nie grasz pod plny to nie rozumiem twoich wywodów tutaj, grasz z czystej przyjemności chyba

Rozwiń  

chyba ci styki w głowie nie działają bo nie potrafisz zrozumieć totalnie o co mi chodzi, w chuju mam te siano, nie wydaje sam wszystko zdobyłem, mówie o wartości konta, o czasie którym musisz poświęcić a na 30 nemer ci poleci 5-10 esencji, z podstawowym eq by bić te 100k w nemere to już są koszta, a bij ją po 160k i robiąc ich więcej dalej zarobek jest średni, esencje ciężko schodzą bo nie ma na nich takiego zapotrzebowania, taniej teraz wychodzi kupienie 100 lvl za 10 won z wybornym kołem [nie perfami] niż zrobienie takiej postaci, o ten cyrk mi chodzi. Jest info, że mniejszy level teraz na złocie będzie leżał to teraz dropek 55lvl będzie więcej wart niż konto po fullu.

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 24.02.2022 o 22:46, Maciejoo napisał:
  Pokaż ukrytą zawartość

Rozwiń  

to na chuj płaczesz, wypierdalaj na 55 jak cie tak boli

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 24.02.2022 o 22:23, Maciejoo napisał:

Dodatkowo patrząc by robić nemere te 13-15min, postać naprawdę musi być odjebana perfekcyjnie, zwrot przy tym jest mały, czy też chenie jak ceny ulep idą tak do dołu bo większość graczy woli siedzieć na niskim i sprzedawać sobie wony po 1 zł niedługo.

Rozwiń  

no jeśli patrzysz na sam zwrot w godzinach no to jasne, że lepiej wyjdzie zarabiać wona w godzinę na postaci ze znak alchemią wartej 30w, niż 6w/h w 2 skończone postacie na jotunie

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 24.02.2022 o 23:19, gihu napisał:

to na chuj płaczesz, wypierdalaj na 55 jak cie tak boli

Rozwiń  

widze ze nadal masz odklejke, mefedron ci chyba za bardzo wjechał wiec po prostu nie będe z tobą rozmawiał bo jesteś gorzej kumaty niż ci od sprzedaży wonow co myślą, że serwer się wyjebie bo wony spadły, a napierdalają na fejsie refresha co 5minut i się targują by tylko na kanapki do szkoły mieć.

• +1 1
Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 24.02.2022 o 18:26, Madzix napisał:

Darmowa Przepustka strzalka.png Piątek 25-02-2022 | 18:00 - 20:00

Rozwiń  

W dniu 24.02.2022 o 18:26, Madzix napisał:

W Piątek 25-02-2022 w godzinach 20:00 - 22:00 koszt wejścia na wszystkie Wyprawy jest zerowy!

Rozwiń  

No to o której w końcu ? :P

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 24.02.2022 o 23:48, Maciejoo napisał:

widze ze nadal masz odklejke, mefedron ci chyba za bardzo wjechał wiec po prostu nie będe z tobą rozmawiał bo jesteś gorzej kumaty niż ci od sprzedaży wonow co myślą, że serwer się wyjebie bo wony spadły, a napierdalają na fejsie refresha co 5minut i się targują by tylko na kanapki do szkoły mieć.

Rozwiń  

Latałem ostatnio nemere bo potrzebowaliśmy esencji i jakoś nie wiedziałem żeby mi się te 130kk nie zwracało XD z resztą metki na 95 stoją otworem z których jest też zajebiste siano. Po prostu jesteś Maciusiem tak jak twój nick na to wskazuje i robisz podsumowania dropu jak Wiktor pozytyw XD 

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 24.02.2022 o 21:32, BombaClub napisał:

Rozwiń  

Aktualizacja skierowana jest dla WSZYSTKICH postaci na serwerze. Nie tylko na przedziały typu 1 - 55 i 120+.

W dniu 24.02.2022 o 22:20, radiator napisał:

W krótka rozpiska jest informacja, że: "Darmowa Przepustka strzalka.png Piątek 25-02-2022 | 18:00 - 20:00", natomiast w opisie darmowej przepustki "W Piątek 25-02-2022 w godzinach 20:00 - 22:00 koszt wejścia na wszystkie Wyprawy jest zerowy! ".

To kiedy w końcu ;)?

Rozwiń  

W dniu 25.02.2022 o 08:55, DiDi napisał:

No to o której w końcu ? :P

Rozwiń  

Poprawione

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 25.02.2022 o 09:34, Bayrath napisał:

Aktualizacja skierowana jest dla WSZYSTKICH postaci na serwerze. Nie tylko na przedziały typu 1 - 55 i 120+.

Poprawione

Rozwiń  

czy w zapowiedzi będzie podana data wprowadzenia aktualizacji?

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.